Bokstavsvimplar

Glada vimplar i fina färger med lösa bokstäver där du själv väljer vad du vill skriva, om och om igen. De passar lika bra på kalaset, barnrummet, eventet, sommarfesten eller som doppresent.

Vimplarna tillverkas av papper och levereras i åtta olika mönster och färger. Vimplarna är dubbelsidiga med olika färg på var sida och beroende på hur du trär upp vimplarna på sidenbandet väljer du själv om du vill visa alla regnbågens färger, endast de kalla färgerna (mörkblå, turkos, grön, ljusblå) eller endast de varma färgerna (gul, ljusrosa, laxrosa, lila). Eller helt enkelt dina favoritfärger, det är du som bestämmer.

De självhäftande bokstäverna tillverkas i plast i samma fina färger och mönster. Bokstäverna går att fästa på alla släta material och lämnar inga märken. De går också bra att skölja av med vatten om kladdiga fingrar lekt med dem. Två uppsättningar av alfabetet följer med i paketet.

Sidenbandet är 6 mm brett och har en fin ljusgrå färg.

I PAKETET INGÅR:

• 16 vimplar
• 2 uppsättningar av alfabetet (A–Ö samt &-tecken)
• 3,5 m sidenband

PRIS:

295 kr inkl. moms.
Beställ här

 

EXTRA BOKSTAVSARK

Har du behov av fler än två av någon bokstav? Då kan du köpa till fler bokstavsark, även dessa levereras som två uppsättningar av alfabetet (A–Ö samt &-tecken) i samma färger som arken i vimpelpaketet.

PRIS:

150 kr inkl. moms (50 kr rabatt om extra bokstavsark beställs samtidigt som vimplarna).
Beställ här

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2021 Prägel by Anna

Tema av Anders Norén