Prägel by Anna är ett designföretag som brinner för grafisk formgivning i alla sammanhang. Med 20 års erfarenhet som grafisk formgivare, både från olika reklambyråer och inhouse, är jag van att ha huvudansvaret för den visuella kommunikationen för många olika kunder i vitt skilda branscher.

Den erfarenheten har gjort det lätt för mig att sätta mig in i vad som är viktigast för kunden och leverera det som ger kunden nytta. Högtflygande idéer förvandlas till tydlig kommunikation, alltid med en säker känsla för färg och typografi och med mottagande målgrupp i åtanke. Jag har stor rutin av omfattande trycksaker såsom magasin och årsredovisningar, men lägger lika mycket kärlek på minsta förpackning eller logotyp.

Jag har jobbat med många kunder inom besöksnäringen både på regional nivå, bl a VisitSweden och Swedish Lapland, och enskilda entreprenörer såsom Icehotel och Haparanda Stadshotell. Exempel på andra stora kunder genom åren är Polarica och Mittuniversitetet, samt Norrbottens läns landsting som under flera år har gett mig förtroendet att producera deras årsredovisning.

Anna Lindblom, Art Director och ägare