Prisbelönta​ Konversett

”Vad gör du helst på fritiden? Hur vill du bli uppvaktad? Vem vill du kasta tårta på? Är passion en bättre drivkraft än hat?” Med frågor i de mest spridda ämnen blir den smarta servetten Konversett en isbrytare på festen och den utsågs 2018 till vinnare i tv-programmet ”Jakten på storsäljaren” i Kanal 5 där uppfinnare och entreprenörer tävlar om att få sälja sin produkt i Skandinaviens största varuhus – Gekås i Ullared.

Servetten som får fart på pratet heter Konversett och är resultatet av ett samarbete mellan Mattias Andersson på Framgångsföretaget AB och Prägel by Anna.

Konversett finns i fyra olika varianter:

ORIGINAL 
För alla tillfällen då en isbrytare behövs för att ge minglet en snabbstart. Original innehåller allt från de djupaste livsavgörande frågorna till väldigt lättsamma spörsmål.

Pris 39 kr

KOMPIS
Vänder sig till yngre samt alla vuxna med barnasinnet i behåll. Servetterna innehåller framför allt lättsamma frågor i stil med de klassiska ”Mina vänner”-böckerna.

Pris 39 kr

MÖHIPPA 
Passar när den blivande bruden ska firas av. Den hjälper vänninorna ta reda på allt de vill veta om brudgummen och vad bruden egentligen tycker om hans släkt.

Pris 39 kr

JUBILAR
Denna Konversett är extra festlig med sin guldfärg och passar när någon ska firas. Jubilar innehåller frågor om kalas i största allmänhet och om jubilaren i synnerhet.

Pris 39 kr