Prisbelönade Konversett

Vad gör du helst på fritiden? Hur vill du bli uppvaktad? Vem vill du kasta tårta på? Är passion en bättre drivkraft än hat? Med frågor i de mest spridda ämnen blir den smarta servetten Konversett en isbrytare på festen och den är nu utsedd till årets storsäljare i tv-programmet ”Jakten på storsäljaren” i Kanal 5 där uppfinnare och entreprenörer tävlar om att få sälja sin produkt i Skandinaviens största varuhus – Gekås i Ullared.

Servetten som får fart på pratet heter Konversett och är resultatet av ett samarbete mellan Mattias Andersson på Framgångsföretaget AB och Prägel by Anna.

Konversett finns att köpa på Gekås samt på konversett.se.

Konversett finns i fyra olika varianter:

Original – är tänkt för alla tillfällen då en isbrytare behövs för att ge minglet en snabbstart. Original innehåller allt från de djupaste livsavgörande frågorna till väldigt lättsamma spörsmål.

 

Möhippa – passar när den blivande bruden ska firas av. Den hjälper vänninorna ta reda på allt de vill veta om brudgummen och vad bruden egentligen tycker om hans släkt.

 

Jubilar – passar när någon ska firas och är extra festlig med sin guldfärg. Jubilar innehåller frågor om jubilaren i synnerhet och om kalas i största allmänhet.

 

Kompis – vänder sig till en yngre målgrupp samt alla vuxna med barnasinnet i behåll. Servetterna innehåller framför allt lättsamma frågor i stil med de klassiska ”Mina vänner”-böckerna.

 

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2021 Prägel by Anna

Tema av Anders Norén